TI (targeted individuals) Conspiracy Theory with Jesse Ventura Brain Invaders

För första gång i historien det börjar prata om mind control, förföljerser och tortyr med modern teknik, targeted individuals ärnamnet på de som är victim,de så kallade TI, detta video handlar om det, och det händer i hela världen, också i Sverige, många victim har intervjuats i sverige och många fler i USA under det etik comission. regeringar och stater är inblandade, underättelsetjäns och hemliga sälskapär inblandade, uppdraget att avslöja allt detta är en mission impossible, men det måste göras.
Utsikterna till dominans av landets forskare av federala anställning, avsättningar projekt, och kraften i pengar är ständigt närvarande, och är allvarligt att betrakta. Men att hålla vetenskaplig forskning och upptäckter i fråga, som vi borde, måste vi också vara uppmärksamma på lika och motsatt risk för att offentlig politik skulle själv bli fången av en vetenskaplig-teknologiska eliten.

[ President Dwight D. Eisenhower, January 17, 1961 ] Hemliga handlingar är kontraproduktiv och skadar det nationella intresset i USA. De är skadliga för driften av en effektiv nationell underrättelsetjänst system, och korrumperande av medborgerliga friheter, inklusive en fungerande rättsväsende och en fri press. Viktigast motsäger de principer om demokrati, nationellt självbestämmande och internationell rätt som USA är offentligt begåtts.
[Credo av Association of National Security Alumni]

Julianne Mckinney ex officer av USA Army expose allt detta ABOUT GANG STALKING AND MICROWAVE HARASSMENT. se video och se Robert Naeslund intervju i white tv och många andra victims intervju. se också det ultimate mål av allt dessa experiment mot alla Targeted Individuals; IBM och director av Blue Brain Project.

Ex us agent; JULIANNE MCKINNEY ABOUT GANG STALKING AND MICROWAVE HARASSMENT (only audio)

Reclaim the Brain: Robert Naeslund intervju om olagligt forskning

DEN STÖRSTA HEMLIGHETEN I VÄRLDEN ÄR INGEN HEMLIGHET LÄNGRE, ATT GÖRA EN "DATA-HJÄRNA INTERATION. DETTA ÄR BLUE BRAIN DIRECTOR HENRY MARKRA SOM VILL FORSKA PÅ RIKTIGA MÄNNISKOR OCH MED HJÄLP AV HELA VÄRLDENS HJÄRNFORSKARE, UNIVERSITETER, OCH STATER. OCH VI TIs ÄR DE LYCKLIGA VINNARE I DENNA OMÄNSKLIGA EXPERIMENT. MED URSÄKT ATT KUNNA BOTA ALLA PSYKISKA SJUKDOMAR: DYSLEXI, ADD, ADHD, ASPERGER, SCHIZOFRENI, AUTISM. (DSM IV). PSYKIATRIN HAR SÄKERT ETT ROLL I ALLT DETTA.

Henry Markram "Data hjärna interation"experiment på människor är igång.

tisdag 18 mars 2014

USA Embassies Surveillance Detection Unit - det New World Order Armé(new stay behind-new gladio 2000 talet)

av Patricio Ayala:
Så många år (7) av elektronik tortyr och förtvivlad av vad som händer mig och varför? har gjort av mig till en duktig analytikern, en sort undergrävande journalist i detta ämne om stategangstalking och mind control där också ingår psycotronic tortyr i hemmet och vållande till självmord och mord i det tysta med moderna vapen som framkallar cancer och hjärtattacker. Sedan har vi Chemtrails och HAARP som är en sort electromagnetisk radar och vapen som används för spionage och väder manipulation och möjligtvis till direkt mord mot targeted individuals (ti), Drones ochså ingår i detta hemliga och moderna "Terror Mafia" mot alla medborgare i världen.

Man lär sig av historien men alltid historia upprepar sig och det gör det med det allt modernaste som finns, många frågar sig varför man kritiserar och hatar så mycket USA? där i USA frågar sig alla medborgare varför hotar de oss, är de så naiva eller dumma? eller finns möjlighet att de alltid blivit manipulerad och varit mind controllerad i decenier utan den minsta aning om "historia" bakom historien. I latinamerica i nästan alla länder där USA va inblandat i dessa coup där många dog och förföljdes och torterades, där användes alltid USA:s ambassader som en sort organiserad organ för att destabilisera landet där de var och inte var överens med USA:s utvikets politik och ekonomiska intresset . Det blev många coup i många länder, i Chile 1973 var en sort experiment för den nya globala ekonomin, den neo liberala, den var den perfekta modellen för resten av länderna som stod i tur, ambassaderna va alltid bereda att hjälpa oppositionen i dessa länder, ekonomisk eller idéer för att störta regimen och destabilisera hela landet, de använde sig av små gäng och fascistiska grupper  för spioneri , förföljelser och mord av ledare och många viktiga personer. Historien upprepar sig och det händer nu igen, men denna gång mer sofistikerad än någon kan föreställa sig.

Många, tusentals människor är inblandade, det finns en pyramid som alltid finns i en så stor fakta konspiration, Tänk hur de tänker så får du svar som kommer att göra ont, man kan inte tro att det finns sådderna människor som vill göra så illa mot mänskligheten, de har ingen respekt för själva liv av andra människor, allt handlar om pengar och makt och manipulation.

USA:s ambassader är själva grund för en gigantisk  organiserad inkvisition i modern tid, där Surveillance Detection Unit (SDU) utgör en viktigt roll, de organiserar, anställer, kontaktar, samlar data, spionerar, kartlägger , desinformerar och manipulerar många organisationer som kan vara statliga och privata. allt går ut på att hitta terrorister, så kallade möjliga framtida terrorister (precrime target) , dessa  targeted individuals måste spanas, kartläggas, inplanteras med mikrochipp och möjligtvis experimenteras för samhällets nytta för framtiden, dessa target ska ingå i multipla experiment inom det militära, inom vården och inom den transhuministiska idén, det ser ut som science ficcion men det är en realitet som måste komma fram till varje pris, många dessa targeted individuals har blivit mördat eller tvingat till självmord, andra har tvång intagits på institutioner inom det psykiatriska, psykiatrin har blivit den perfekta institution för att dölja allt detta hemliga operation, de target som vaknar och försöker avslöja detta eller pratar om det ska ses som galna av sina familj och vänner, det är så organiserad att de som ligger bakom bryr sig inte om det avslöjas nåt, de har diplomatisk inmunitet, det är ju ambassaderna som står bakom de.

För att förstå hur stor detta är kan ni googla "top secret america", där washinton post avslöjar en gigantisk och hemlig program som får miljarder dollar, där många privata företag ingår i en sort överenskommelse för national security project, Det som händer i de nordiska länderna kan också ses som en förberedelse för en framtida krig mot Ryssland , där det moderna Gladio eller stay behind program aktiveras på nytt med modern teknik. efter avslöjandet i det norska tv2 kanalen om  Surveillance Detection Uni spionage, har många andra avslöjat samma sak, I Sverige sägs vara 200 medborgare blivit kartlagt och svartlistad, man kan fråga sig om det vara görs reporter och spaning, men det set inte så ut, de target elimineras på en modern sätt.
 Det första man gör när en sådan organisation ska köra igång är att anställa folk, människor som varit förut inom polisen, det militära, underrättelsetjänst eller inom det statliga organen, det ser ut att de anställer nu inom många område, tex: inom vården, inom bygg industri, inom hyres organisationer, inom taxi bolag, inom små affär, tom inom unga religiösa och politiska organisationer, det är så stor och gigantisk komplex och projekt, det går inte att beskriva i ord, mycket pengar har satsat för detta enorma konspiration.

NSA och CIA är självklart inblandade, men på en nivå som de saka inte märkas, de är ju hjärnan bakom allt, genom internet har de hittat de första targeted individuals, alla de som kritiserar USA blir automatikt targeted, komplexiteten gör att man missar så mycket detaljer att berätta och det är svårt att fatta allt på en gång, . att chippa targeted individuals hjälper de att prova nya teknik genom HAARP och Chemtrails fenomenet, de kan följa targeted genom DRONES som kan vara i lufter mer än 22 timmar, de kan stå stilla och spana på målet, de kan ha vapen installerad också (non lethal weapons) , det används de stora sjukhuset för att chipp implantera dessa targeted individuals, sedan används drones eller gangstalkers för spaning och tränning mot target, mobiltelefoner används som radar ich gps sökning, själva target har gps chipp så det blir som en sort tränning för dessa stategangstalkers, targets liv blir mindre viktig i dessa program, de är ju terrorister, framtida terrorister, helt sjuk hur lätt folk blir manipulerad, att svart måla en person är inte så svårt om en sånt organisation finns bakom allt.

jag kan sluta med att, jag har gjort mitt nu, nu gäller det att många andra vågar ta reda på mera och avslöja detta, de som ingår i detta har viss tystnadsplikt ,men ni har en samvete, glöm inte det, våga tala ut, många targeted är oskyldiga människor, ni har blivit manipulerad, de ljög för er och utnyttjade eras familj och barn för något ond , pengar är inte allt, alla target har givit er jobb som går ut på att tortera och mobba individer som är oskyldiga, deras familj också lider och deras liv påverkas på en dålig sätt, ingen har rätt att leka med andras liv, vakna nu och stoppa detta vansinne.

andra länkar till samma ämne:

UPDATE: US Embassy in surveillance scandal 

SDUs (Surveillance Detection Units) and What They Do

Surveillance Detection is by far the most Efficient way to Detect and PreventTerrorist Attacks!

The Secrets of Countersurveillance

http://www.stratfor.com/secrets_countersurveillance

Newsline: US Oslo embassy spy case goes cold

Sverige är inte världens navel! -- USA spionerar… igen! :
I tio års tid har alltså USA åsiktsregistrerat norrmän och danskar. De har spionerat på folk som kan anses vara ”säkerhetshot” mot USA:s intressen i landet. Och så ser sannolikt i Sverige också. Så var det bekräftat igen… Hela debatten om hemlig övervakning och kontroll av internet går ut på att USA och ett gäng andra nationer, efter elfte september 2001, anser sig ha rätt att övervaka världen UTANFÖR ALL DEMOKRATISK KONTROLL för att bekämpa terrorism --- DEN HEMLIGA ÖVERVAKNINGEN
• USA har de senaste tio åren systematiskt låtit före detta norska säkerhetspoliser övervaka norrmän.
• Gruppen, Surveillance Detection Unit (SDU), har opererat från hemliga lokaler och flera i gruppen är tidigare norska säkerhetspoliser.
• Misstänkta personer har registrerats, fotograferats och uppgifterna har vidarebefordrats till USA:s ambassad, som analyserat och lagt in dem i databasen SIMAS (Security Incident Management Analysis System).
• Uppgifter gör gällande att det finns SDU-enheter med liknande uppgifter vid alla amerikanska beskickningar i utlandet.
• Enligt norska TV2 ska flera hundra norrmän finnas i databasen.http://ligator.wordpress.com/2010/11/06/usa-spionerar-igen/

The Surveillance Detection Unit, finns det mer? :
Jag har ägnat lite tid åt att studera det amerikanska ”spionaget” i Europa. Ni har själva sett nyheterna. 15-20 personer anställda i Norge spionerade på några hundra norrmän. Liknande grupper har avslöjats i Sverige, Island, Finland, Danmark, Tyskland, Mexiko, Pakistan, etc… Men… Något stämmer inte här. Kan det vara så att dessa grupper egentligen hållit på med något annat och att detta SDU, Surveillance Detection Unit, är en coverup som man lyfter fram nu när man blivit avslöjade? Är det en liten del av nåt större? http://ligator.wordpress.com/2010/11/10/the-surveillance-detection-unit-finns-det-mer/

Finnish Security Police to investigate possible US surveillance work in Finland :
Sweden’s minister of Justice Beatrice Ask confirmed on Saturday that the US Embassy in Stockholm has the same kind of Surveillance Detection Unit (SDU), which it also has in Norway, Denmark, and Germany.
“I feel that this is very serious”, Ask said.
The Swedish Security Police (SÄPO) confirmed that an SDU has operated in Stockholm, but it did not say if it operated in the same way as the unit in Norway.https://www.hs.fi/english/article/Finnish+Security+Police+to+investigate+possible+US+surveillance+work+in+Finland/1135261489343

Surveillance Scandal in Norway :
TV 2 revealed that the United States has secretly built up an intelligence group to systematically monitor the Norwegians. http://www.tnp.no/norway/panorama/2079-surveillance-scandal-in-norway

Officials howling over US Embassy’s secret surveillance in Norway : Politicians and government officials from all of Norway’s political parties were reacting with claims of “shock” and “scandal” on Thursday to a TV2 report that the US Embassy in Oslo has conducted secret surveillance of hundreds of Norwegians over the past 10 years. The embassy reportedly employed former Norwegian police, intelligence and military experts to do the job. http://www.newsinenglish.no/2010/11/04/officials-howling-over-us-embassys-secret-surveillance-in-norway/

The US spy on YOU! : During a period of over 10 years, a special intelligence unit within the US State Department, has spied on citizens in foreign countries. The unit is known as the "SIMAS unit" and is connected to US embassies all over the world, there task is, officially, to secure US embassies and the staff working there.

It all started in the Norwegian capitol, Oslo where the Norwegian TV-channel TV2, discovered that such a unit, though working independently from the US embassy in Oslo, had spied on Norwegians in a period of more than 10 years.

They had operated from a so-called base office in an office building close to the US Embassy in Oslo. From there they gathered information to a US State Department database, regarding Norwegians that participated in demonstrations, was critical towards the US foreign politics, and other so-called suspicious US critical activities.http://www.youtube.com/watch?v=xC8Ok5YEGzE

USA having people in surveillance trough embassies in Europe
Without giving any info to local goverments

Finnish Security Police to investigate possible US surveillance work in Finland
American Embassy in Sweden had 2,000 Swedes under surveillance

Read more at http://www.liveleak.com/view?i=dff_1289328072#Loljthv7Q8krpZIG.99

NSA spying on foreign countries through embassies
http://www.youtube.com/watch?v=ADuKXo5r0vo

USA USES THE EMBASSIES FOR COUP IN LATINAMERICA (SPIONAGE, HARRASMENT AND KILLING) : The Pinochet File: How U.S. Politicians, Banks and Corporations Aided Chilean Coup, Dictatorship
http://www.youtube.com/watch?v=01KhrikY07g

OM SVERIGE -- Läs alla artiklar om Snowden-dokumenten :
http://www.svt.se/ug/las-alla-artiklar-om-snowden-dokumenten 

¿Mató la NSA a Hugo Chávez? :
Tal vez hace unos años esa pregunta hubiese causado risa en una mayoría de lectores. No obstante, hoy en día, con la inmensa cantidad de información que ha salido a la luz pública de denunciantes como WikiLeaks y el excontratista de la Agencia Nacional de Seguridad de Estados Unidos (NSA) Edward Snowden sobre las graves violaciones de derechos humanos y soberanía cometidas por el Gobierno estadounidense, las preguntas de ese estilo no solo se las hacen los 'conspiranoicos' y los conocedores de la política sucia de Washingtonhttp://actualidad.rt.com/expertos/eva_golinger/view/115966-nsa-mato-hugo-chavez 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar