TI (targeted individuals) Conspiracy Theory with Jesse Ventura Brain Invaders

För första gång i historien det börjar prata om mind control, förföljerser och tortyr med modern teknik, targeted individuals ärnamnet på de som är victim,de så kallade TI, detta video handlar om det, och det händer i hela världen, också i Sverige, många victim har intervjuats i sverige och många fler i USA under det etik comission. regeringar och stater är inblandade, underättelsetjäns och hemliga sälskapär inblandade, uppdraget att avslöja allt detta är en mission impossible, men det måste göras.
Utsikterna till dominans av landets forskare av federala anställning, avsättningar projekt, och kraften i pengar är ständigt närvarande, och är allvarligt att betrakta. Men att hålla vetenskaplig forskning och upptäckter i fråga, som vi borde, måste vi också vara uppmärksamma på lika och motsatt risk för att offentlig politik skulle själv bli fången av en vetenskaplig-teknologiska eliten.

[ President Dwight D. Eisenhower, January 17, 1961 ] Hemliga handlingar är kontraproduktiv och skadar det nationella intresset i USA. De är skadliga för driften av en effektiv nationell underrättelsetjänst system, och korrumperande av medborgerliga friheter, inklusive en fungerande rättsväsende och en fri press. Viktigast motsäger de principer om demokrati, nationellt självbestämmande och internationell rätt som USA är offentligt begåtts.
[Credo av Association of National Security Alumni]

Julianne Mckinney ex officer av USA Army expose allt detta ABOUT GANG STALKING AND MICROWAVE HARASSMENT. se video och se Robert Naeslund intervju i white tv och många andra victims intervju. se också det ultimate mål av allt dessa experiment mot alla Targeted Individuals; IBM och director av Blue Brain Project.

Ex us agent; JULIANNE MCKINNEY ABOUT GANG STALKING AND MICROWAVE HARASSMENT (only audio)

Reclaim the Brain: Robert Naeslund intervju om olagligt forskning

DEN STÖRSTA HEMLIGHETEN I VÄRLDEN ÄR INGEN HEMLIGHET LÄNGRE, ATT GÖRA EN "DATA-HJÄRNA INTERATION. DETTA ÄR BLUE BRAIN DIRECTOR HENRY MARKRA SOM VILL FORSKA PÅ RIKTIGA MÄNNISKOR OCH MED HJÄLP AV HELA VÄRLDENS HJÄRNFORSKARE, UNIVERSITETER, OCH STATER. OCH VI TIs ÄR DE LYCKLIGA VINNARE I DENNA OMÄNSKLIGA EXPERIMENT. MED URSÄKT ATT KUNNA BOTA ALLA PSYKISKA SJUKDOMAR: DYSLEXI, ADD, ADHD, ASPERGER, SCHIZOFRENI, AUTISM. (DSM IV). PSYKIATRIN HAR SÄKERT ETT ROLL I ALLT DETTA.

Henry Markram "Data hjärna interation"experiment på människor är igång.

söndag 2 mars 2014

GUANTANAMO, POLITISK PSYKIATRI OCH MIND CONTROL

Psykiatriker Colin Ross, författare till The CIA Doctors and Military Mind Control avslöjar psykiatrins långvariga samarbete med militären och CIA vid mind control-experiment, där man använde LSD, psykdroger, hypnos, strålning, radioaktiv müsli till efterblivna barn, hjärnelektroder och tortyr; allt verifierat med 15 000 CIA-dokument. Men dessa experiment handlar inte bara om det förflutna.
Bakgrund:
MKULTRA, BLUEBIRD och ARTICHOKE var kodnamn för några av CIA:s mind control-experiment som började redan på 1950-talet. Man utsatte ovetande människor för LSD, bakterier, hypnos, hjärnelektroder, hypnos och strålning för att försöka kontrollera dem. Ett avancerat experiment gick ut på att operera in hjärnelektroder på svarta för att kunna fjärrstyra dem vid upplopp i städerna.
Den psykiatriker som utförde detta (från en utdömd missilbas i Kalifornien), dr Louis "Jolly" West vid UCLA, höll föredrag för ett stort antal socialarbetare och "sektbekämpare" i Uppsala i slutet på 1990-talet. På scen fick han även erkänna att han experimenterat med LSD för CIAs räkning.
West flyttade in bland hippies i Hight Ashbury kvarteren i San Fransisco strax innan den verkliga LSD-vågen tog fart. West använde själv LSD. Protestvågen mot krigen dog ut med den nu introverta hippierörelsen.
Dagens raffinerade förhörs- och tortyrmetoder har även sin grund i dessa försök. De har definitivt inte upphört.
Video-text:

Psykiatrikerna bakom CIAs Mind control: Från Harvard till Guantanamo
Den första tillverkaren och distributören av LSD i Nordamerika var inte beatnicks eller folk från Colombia eller skumma kriminella. Den huvudsakliga tillverkaren var läkemedelsföretaget Eli Lilly, samma [företag] som idag tillverkar Prozac.
1953 fick de ett kontrakt med CIA, ett 400 000 dollarkontrakt, för att förse och säkra Nordamerika med LSD för mind control-experiment.
LSD användes först av psykiatriker och tjänstemän inom CIA. Därefter började man använda det för mind control-experiment med hjärntvätt och förhör. Det var därifrån det läckte ut till övriga samhället. Det var inte bara några galna vetenskapsmän i en källare någonstans. Det var ledande chefer för psykiatriska avdelningar vid de större medicinska fakulteterna. Grundare till 1900-talets psykiatri, redaktörer för ledande medicinska tidskrifter.
En av de mest häpnadsväckande saker jag fann var inplantering av hjärnelektroder. Jag fann dussintals artiklar från UCLA, Toulane, Yale och Harvard, huvudsakligen, där neurokirurger, vid Yale till exempel, i allmän medicinsk media skriver om att inplantera hjärnelektroder i katter och apor (bild) för att senare kontrollera deras beteende med fjärrkontroll. Och sedan göra exakt samma sak hos barn så unga som elva år.
Dessa experiment gjordes med kontrakt med Office of Naval Research, armén och utfördes vid de större medicinska fakulteterna. Alla dessa hjärnexperiment med hjärnelektroder, LSD-, hypnos-, manchurian candidate-experiment, bröt mot grundläggande medicinsk etik. Det var dolt under täckmanteln medicinsk forskning. Det var ren militär mind control-, förhörs- och hjärntvättsforskning.
En annan aspekt på CIAs mind control-experiment av psykiatriker, är att det sammanfaller med kemiska vapen, biologiska vapen och experiment med strålning.
Alla dessa hemska experiment där man utsatte gravida kvinnor för strålning, gav radioaktiv müsli till utvecklingsstörda barn, injicerade utvecklingsstörda barn med virus och bakterier. Det var samma nätverk av läkare som gjorde mind control.
Många av behandlingarna inom psykiatrin används också som metoder för hjärntvätt (bilder) och tortyr. Inte bara i tredje världen eller diktaturer, utan i Nordamerika.
Människor som vi inte gillar politiskt eller socialt kan bestämmas vara psykiskt sjuka och vi kan kontrollera deras beteende.
Militära mind control-experiment är inte bara något från det förflutna, de är i nuet och i framtiden.
Dr. Colin Ross är psykiatriker, internationellt känd forskare, författare och föredragshållare. Han har förutom The CIA Doctors and Military Mind Control, också skrivit Project Bluebird, där han avslöjar oetiska experiment för att skapa minnesförlust, nya identiteter, tillgång till koder under hypnos, och nya minnen hos personer som utsatts för dessa experiment. Hans forskning baseras på 15 000 dokument som tagits fram med stöd av offentlighetsprincipen. Dr Ross är tidigare chef för International Society for the Study of Dissociation samt grundare och ordförande för Colin A. Ross Institute for Psychological Trauma.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar