TI (targeted individuals) Conspiracy Theory with Jesse Ventura Brain Invaders

För första gång i historien det börjar prata om mind control, förföljerser och tortyr med modern teknik, targeted individuals ärnamnet på de som är victim,de så kallade TI, detta video handlar om det, och det händer i hela världen, också i Sverige, många victim har intervjuats i sverige och många fler i USA under det etik comission. regeringar och stater är inblandade, underättelsetjäns och hemliga sälskapär inblandade, uppdraget att avslöja allt detta är en mission impossible, men det måste göras.
Utsikterna till dominans av landets forskare av federala anställning, avsättningar projekt, och kraften i pengar är ständigt närvarande, och är allvarligt att betrakta. Men att hålla vetenskaplig forskning och upptäckter i fråga, som vi borde, måste vi också vara uppmärksamma på lika och motsatt risk för att offentlig politik skulle själv bli fången av en vetenskaplig-teknologiska eliten.

[ President Dwight D. Eisenhower, January 17, 1961 ] Hemliga handlingar är kontraproduktiv och skadar det nationella intresset i USA. De är skadliga för driften av en effektiv nationell underrättelsetjänst system, och korrumperande av medborgerliga friheter, inklusive en fungerande rättsväsende och en fri press. Viktigast motsäger de principer om demokrati, nationellt självbestämmande och internationell rätt som USA är offentligt begåtts.
[Credo av Association of National Security Alumni]

Julianne Mckinney ex officer av USA Army expose allt detta ABOUT GANG STALKING AND MICROWAVE HARASSMENT. se video och se Robert Naeslund intervju i white tv och många andra victims intervju. se också det ultimate mål av allt dessa experiment mot alla Targeted Individuals; IBM och director av Blue Brain Project.

Ex us agent; JULIANNE MCKINNEY ABOUT GANG STALKING AND MICROWAVE HARASSMENT (only audio)

Reclaim the Brain: Robert Naeslund intervju om olagligt forskning

DEN STÖRSTA HEMLIGHETEN I VÄRLDEN ÄR INGEN HEMLIGHET LÄNGRE, ATT GÖRA EN "DATA-HJÄRNA INTERATION. DETTA ÄR BLUE BRAIN DIRECTOR HENRY MARKRA SOM VILL FORSKA PÅ RIKTIGA MÄNNISKOR OCH MED HJÄLP AV HELA VÄRLDENS HJÄRNFORSKARE, UNIVERSITETER, OCH STATER. OCH VI TIs ÄR DE LYCKLIGA VINNARE I DENNA OMÄNSKLIGA EXPERIMENT. MED URSÄKT ATT KUNNA BOTA ALLA PSYKISKA SJUKDOMAR: DYSLEXI, ADD, ADHD, ASPERGER, SCHIZOFRENI, AUTISM. (DSM IV). PSYKIATRIN HAR SÄKERT ETT ROLL I ALLT DETTA.

Henry Markram "Data hjärna interation"experiment på människor är igång.

tisdag 18 mars 2014

The Surveillance Detection Unit, finns det mer?

Torbjörn Jerlerup

Jag har ägnat lite tid åt att studera det amerikanska ”spionaget” i Europa. Ni har själva sett nyheterna. 15-20 personer anställda i Norge spionerade på några hundra norrmän. Liknande grupper har avslöjats i Sverige, Island, Finland, Danmark, Tyskland, Mexiko, Pakistan, etc… Men… Något stämmer inte här. Kan det vara så att dessa grupper egentligen hållit på med något annat och att detta SDU, Surveillance Detection Unit, är en coverup som man lyfter fram nu när man blivit avslöjade? Är det en liten del av nåt större?
Gladio Surveillance Detection Unit
Gladio, Stay Behind
Jag vet inte. Jag kastar ut frågan i bloggosfären.

SDU – spioner i det öppna

Jag kikade på State Department nu på morgonen. Och… Ja, det är ju inte så att förekomsten av dessa SDU varit hemlig. Se själv vad man kan hitta på amerikanska UD:s hemsida om denna datainsamlingen (via bloggen Ubisurv,wordpress.com).
“Security Incident Management and Analysis System (SIMAS) is a worldwide Bureau of Diplomatic Security (DS) web-based application, which serves as a repository for all suspicious activity and crime reporting from U.S. Diplomatic Missions abroad (all U.S. embassies and consulates). Department of State personnel, including Diplomatic Security personnel, regional security officers, and cleared foreign nationals, enter Suspicious Activity Reports (SARs) into SIMAS as a central repository for all physical security incidents overseas. SIMAS Reports typically contain a detailed narrative description of the suspicious activity prompting the report, available suspicious person(s) and vehicle descriptors, and other identification data as may be available (e.g. photographs). Reports also indicate date, time and location of suspicious activity, and may include amplifying comments from relevant Bureau offices.”
“Citizenship Status and Information (source-documents)
  • DSP-11 (Passport Application)
  • OF-156 (VISA application)
Biometric Information (source-observation and photography)
  • Gender
  • Race
  • Height
  • Weight
  • Eye Color
  • Skin Tone
  • Hair Color
  • Hair Style
  • Images
  • Age or Estimated Age
  • Body Type (Build)
  • Scars, Marks, & Tattoos
Other (source-personal interview by authorities)
  • Name
  • Address
  • DOB
  • Telephone Number
  • Father’s Name
  • Mother’s Name”
Vad är då detta?
Det är helt klart att man måste spionera utanför ambassadernas område för att göra nåt sånt här. Det har funnits offentligt men ingen har frågat sig vad detta är. Och varför har man all denna information offentlig, fast få känt till existensen av SDU. Varför ingår gräddan av fd säkerhetspoliser och underrättelsefolk i detta gäng?
Det luktar Stay Behind lång väg.
Surveillance Detection Unit, Gladio

Informationscenterna och Stay Behind

På 1950-talet hade de amerikanska informationscenterna en liknande roll som SDU idag. Det var i och för sig öppna ”media- och informationscentraler”, det är skillnaden mot SDU som är topphemliga operationer.
En del av dessa informationscentraler stödde t.ex. de olika antikommunistiska studentföreningar som byggdes upp.
På 50-talet var dessa informationscentraler med arbete i och utanför ambassaderna instrumentella i att bygga upp det som ibland kallas Operation Gladio, i Sverige ibland Sveaborg, mer känt somStay Behind.
Tanken med Stay Behind var att bygga en motståndsrörelse som skulle kunna fungera vid ett kommunistiskt angrepp mot Västeuropa, inklusive Sverige. En bra sammanfattning av vad Stay Behind vad kan man hitta här.
I bygget av denna motståndsrörelse förlitade man sig på en kärna av gamla Finlandsveteraner, som varit i krig mot Sovjet och som var garanterat antikommunistiska. I Sverige räknar man med att 3000-4000 personer ingick i detta nätverks kärna och många av dem fick utbildning i gerillakrigföring i Storbritannien.
Detta nätverk överlappade, och samarbetade, med andra hemliga operationer under det kalla kriget. IBT-kontoret och det som i folkmun kallas SAPO, sossarnas underrättelsetjänst. (SAPO var inget annat än fackföreningarnas åsiktsregistrering för att hålla koll på nazister och kommunister i deras led, men även det överskred sina inofficiela befogenheter ibland.)
Birger Elmér, chefen för IB på 70-talet, vittnade om att de lämnat ut listor på 15000 svenskar som de spanat på till USA. En parallell till SDU?
I andra länder, främst Italien, har det avslöjats hur detta nätverk direkt intervenerade i politiken i landet. I hur stor utsträckning detta skett i Sverige vet vi inte ännu. (Fast pratar man med gamla Stay Behindare säger de att det svenska Stay Behind gjorde samma sak, allt för att stoppa kommunisterna!)

Surveillance Detection Unit!?

Stay behind var ett försök att bygga en femte kolonn för att skydda amerikanska och västerländska intressen mot kommunismen och andra grupper som hotade den rådande ordningen. (Ironiskt nog räknades folk som öppet ville ansluta Sverige till Nato som ”hot”. Sverige var i praktiken hemlig medlem, samtidigt som alla som ville ansluta Sverige till Nato öppet kallades extremister, tex Herbert Tingsten.)
Surveillance Detection Unit
Tanken var inte helt fel (Sovjet VAR ett hot på den tiden!) men problemet var att man byggde upp det utanför all demokratisk kontroll och insyn och att detta nätverk spionerade på, och påverkade, tusentals människors liv under det kalla kriget. Utan att strukturerna inte ens officiellt sett existerade.
Och samordningen mellan USA och Stay Behind skedde delvis genom militär, delvis genom ambasssader men också genom dessa informationsbyråer. Olof Palme rekryterades t.ex. till detta nätverk på 50-talet och i mycket av det arbete han gjorde inom studentkårernas internationella samarbetsorganisation hade han direktkontakt med dessa informationscentraler som USA satt upp.
Ja dessa amerikanska informationscentraler spred information om USA också… Men de gjorde mer.
Hela denna parodi på spionage, som nu avslöjas med SDU, stinker. Därför ställer jag helt enkelt frågan om SDU har fler arbetsuppgifter? Är det MER än spionage. Är det därför det ser så konstigt ut?
Ingår SDU i ett nätverk liknande de amerikanska och NATO-ledda informationscentralerna på 50-talet? Och varför vill man i så fall bygga upp en hemlig spionageoperation i samarbete med svenskar och svenska myndigheter idag?
Det finns en hel del likheter infrastrukturen för de elektroniska spaningssystem som byggts upp över hela världen och hur man byggde upp Gladio/Stay Behind.
Kan det helt enkelt vara så att det finns en markbaserad grupp i varje land som stöd till det arbete man gör för att bevaka elektronisk trafik och att en del av detta är SDU.
Annars får vi anta att USA hade en stab på 15-20 personer i Norge, där bland annat mannen som avslöjade spionen Treholt ingår, som i tio år registrerat några hundratal personer. Det skulle göra SDU till den mest ineffektiva operationen i historien!
Detta nätverk, SDU, håller på med andra operationer också. Ingen tvekan om det. Frågan är om vi i bloggosfären kan ta reda på exakt vad de gör?!

---------------------- 

USA spionerar… igen!


I tio års tid har alltså USA åsiktsregistrerat norrmän och danskar. De har spionerat på folk som kan anses vara ”säkerhetshot” mot USA:s intressen i landet. Och så ser sannolikt i Sverige också. Så var det bekräftat igen… Hela debatten om hemlig övervakning och kontroll av internet går ut på att USA och ett gäng andra nationer, efter elfte september 2001, anser sig ha rätt att övervaka världen UTANFÖR ALL DEMOKRATISK KONTROLL för att bekämpa terrorism…
USA gjort det förr, men för att bekämpa kommunism…
Både i Norge och i Danmark har man haft en grupp på minst ett dussin personer som övervakat, spionerat på och skuggat folk som ansetts vara hot, eller folk i ambassadens närhet, för USA:s räkning. Och… med värdnationernas vetskap.
Nu ställs frågan om så skett i Sverige också, och svaret är givetvis ja. Vet myndigheterna om det? Svaret är givetvis ja.
Det kan vara värt att påminna oss om IB igen. Då spionerade IB bland annat på motståndare till Vietnamkriget och uppgifterna gavs givetvis till USA. USA och myndigheterna här visste det, men inte vanligt folk.
Som nyhetskanalen rapporterade lördag morgon ställs nu krav på regeringen att utreda om det finns fog för spionerimisstankar i Sverige, detta från bland annat Urban Ahlin (S), som sitter i utrikesutskottet.
Alltså: vi behöver en bättre rättssäkerhet. Det visar båda spionagefallen, alla försök att reglera och spionera på elektroniska media, och hysterin kring ”terrorhoten”. Medborgare måste sätta ner foten och kräva att denna sorts verksamhet regleras så att man får demokratisk insyn i allt detta.
Precis som man inte hade rätt att göra vad man ville i kampen mot kommunismen under det kalla kriget så har man givetvis inte rätt att göra vad man vill idag heller, mot terrorhotet! Nån djäkla insyn och rättvisa måste man ha!

Till sist:

DN:s sammanfattning av vad de sista dagarnas avslöjande om hemlig bevakning går ut på:

DEN HEMLIGA ÖVERVAKNINGEN

• USA har de senaste tio åren systematiskt låtit före detta norska säkerhetspoliser övervaka norrmän.
• Gruppen, Surveillance Detection Unit (SDU), har opererat från hemliga lokaler och flera i gruppen är tidigare norska säkerhetspoliser.
• Misstänkta personer har registrerats, fotograferats och uppgifterna har vidarebefordrats till USA:s ambassad, som analyserat och lagt in dem i databasen SIMAS (Security Incident Management Analysis System).
• Uppgifter gör gällande att det finns SDU-enheter med liknande uppgifter vid alla amerikanska beskickningar i utlandet.
• Enligt norska TV2 ska flera hundra norrmän finnas i databasen.
från: http://ligator.wordpress.com/2010/11/10/the-surveillance-detection-unit-finns-det-mer/  

1 kommentar:

  1. Den åsiktsregistrering från USA som påstås ske
    i Skandinavien och som nämns ovan skall inte
    förväxlas, med den sk forskning som hela tiden sker dolt under tortyr. Detta sker på helt oskyldiga människor, dygnet runt, runt om i världen. Det är oerhört viktigt att de som inte är drabbade sätter sig in i dessa hårt drabbade offers lidande, och protesterar! ! !

    SvaraRadera