TI (targeted individuals) Conspiracy Theory with Jesse Ventura Brain Invaders

För första gång i historien det börjar prata om mind control, förföljerser och tortyr med modern teknik, targeted individuals ärnamnet på de som är victim,de så kallade TI, detta video handlar om det, och det händer i hela världen, också i Sverige, många victim har intervjuats i sverige och många fler i USA under det etik comission. regeringar och stater är inblandade, underättelsetjäns och hemliga sälskapär inblandade, uppdraget att avslöja allt detta är en mission impossible, men det måste göras.
Utsikterna till dominans av landets forskare av federala anställning, avsättningar projekt, och kraften i pengar är ständigt närvarande, och är allvarligt att betrakta. Men att hålla vetenskaplig forskning och upptäckter i fråga, som vi borde, måste vi också vara uppmärksamma på lika och motsatt risk för att offentlig politik skulle själv bli fången av en vetenskaplig-teknologiska eliten.

[ President Dwight D. Eisenhower, January 17, 1961 ] Hemliga handlingar är kontraproduktiv och skadar det nationella intresset i USA. De är skadliga för driften av en effektiv nationell underrättelsetjänst system, och korrumperande av medborgerliga friheter, inklusive en fungerande rättsväsende och en fri press. Viktigast motsäger de principer om demokrati, nationellt självbestämmande och internationell rätt som USA är offentligt begåtts.
[Credo av Association of National Security Alumni]

Julianne Mckinney ex officer av USA Army expose allt detta ABOUT GANG STALKING AND MICROWAVE HARASSMENT. se video och se Robert Naeslund intervju i white tv och många andra victims intervju. se också det ultimate mål av allt dessa experiment mot alla Targeted Individuals; IBM och director av Blue Brain Project.

Ex us agent; JULIANNE MCKINNEY ABOUT GANG STALKING AND MICROWAVE HARASSMENT (only audio)

Reclaim the Brain: Robert Naeslund intervju om olagligt forskning

DEN STÖRSTA HEMLIGHETEN I VÄRLDEN ÄR INGEN HEMLIGHET LÄNGRE, ATT GÖRA EN "DATA-HJÄRNA INTERATION. DETTA ÄR BLUE BRAIN DIRECTOR HENRY MARKRA SOM VILL FORSKA PÅ RIKTIGA MÄNNISKOR OCH MED HJÄLP AV HELA VÄRLDENS HJÄRNFORSKARE, UNIVERSITETER, OCH STATER. OCH VI TIs ÄR DE LYCKLIGA VINNARE I DENNA OMÄNSKLIGA EXPERIMENT. MED URSÄKT ATT KUNNA BOTA ALLA PSYKISKA SJUKDOMAR: DYSLEXI, ADD, ADHD, ASPERGER, SCHIZOFRENI, AUTISM. (DSM IV). PSYKIATRIN HAR SÄKERT ETT ROLL I ALLT DETTA.

Henry Markram "Data hjärna interation"experiment på människor är igång.

måndag 3 oktober 2011

Hemligt Gangstalking från Staten och FOI Skyddas av det Nya Stalking LagVarför ny lag om stalking kan man undra, de flesta i Sverige vet inte ens vad Stalking är, hur ska de veta vad Gangstalking är då? Gangstalking låter som små gäng stalkare, eller lite större gäng stalkare, man kan inte tro för en sekund att Gangstalking är ett hemlig operation program från det svenska regeringen och Försvaret (FOI).

Allt det som ser ut är inte alltid det man uppfattar som sanning, halv sanning eller lögn, allt vi upplever och läser eller se på tv kan uppfattas olika för olika, men när någonting hålls hemlig då blir det ett annat sak, man kan inte uppfatta någonting alls för att det är hemligt, man kan inte se eller känna lukt av om det är sanning, halv sanning eller lögn.

Detta nya lag om Stalking kommer som en överraskning för många, och många kommer inte att fatta ett dug vad det egentligen handlar det om, själva lagen ser ut att vara bra för alla, och de badguy kommer att hållas i shack eller de får fängelse och psykisk vård, allt ser perfekt ut för det trygga samhället,

men varför en stalking lag just nu? inte många undrar det, de sista 5 året sedan 2006 har människor från Sverige börja klaga på statligt gangstalking, många av de har skickad många brev till regeringen, till personer från regeringen, till politikerna, till säpo, till integritets ombudsman, till många , många andra instanser. många av dessa människor har blivit automatisk förföljda, trakaserad, torterad, spionerad, avlyssnad, av ett hemligt organ i Sverige, gangstalking kommer ofta i deras resonemang, statligt gangstalking menar de, det nämns också psykiatrin, försvaret,Karolinska Institut och någon sort experiment på människor. många kan tro att allt detta är någon sjuk skämt, vi är ju i Sverige, ett exemplarisk land, demokratisk och mycket hjälpsam land. Det trodde de här människorna också. de börjar dyka upp en efter en, de har gjort intervjuer på en internet tv kanal och de bli fler och fler. vad är det som händer?

Jag Patricio Ayala är själv en TI som det brukas kallas (targeted individuals), på bilden ser ni mig peka på mina grannar som bor under mig och som jag har märk och målat i deras vägg "gangstalking". de och FOI hemliga experiment har pågått sedan 2007, nästan 5 år nu, tortyr med modern elektronik 24/7 , skakningarna, migrän, sömn problem, depretion, illamående, kräkningar, obalans när man går, glömska. det är några symtom efter dessa omänskliga tortyr. det värsta är att ingen tror på en, familjer ovh vänner börja försvinna, tittar på dig konstigt för att man börja säga att man är förföld och att grannarna är gangstalking och kör med micrivågvapen och ger en strålninggift. Men tänk om detta lag, nya lag om stalking vill bara försäkra den dolda agendan av experiment på människor, hålla det hemliga gangstalking fri från bevis, fri på att bli filmad, fotad, och fri för att hålla på länge i framtiden.

Vem är det som har försök få fram detta lag med mycket kraft? efter alla mina erfarenheter efter 5 års tid har jag märkt mycket av personerna bakom gangstalking, ett helt familj som går ut och stalkar, helt sjuk, helt otroligt, barn på 10 15 år ibland mindre, gamla tanter som håller vakt för de som strålar target, ett helt familj med barn ute på parken och spanarm fotar, videofilmar, vad är detta för folk? psykopater, lättlurad folk, som vill göra illa en annan människa, kanske medvetet men också omedvetet, de kan ha hört att man själv är psykopat, kriminellt, terrorist. när man i själva verket är så lugt, familje far och bryr sig om andra, kan det vara religiösa fanatiker som används som gangstalking? möjligviss, det finns ju Opus Dei och andra.

har ni hört någon gång detta att Sanningen ska göra dig fri, nu vet jag sanningen, men fri? efter 5 år av tortyr med moderna vapen som kallas mikrovågsvapen "Non-Lethal Weapons", jag blev vald som mänskligt experiment utan min medgivandet i Forskningsprojekt mellan Totalförsvarets forskningsinstitut (FOI) och Karolinska Institutet (KI) efter initiativ från Enheten för experimentell traumatologi (XT
http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fvimeo.com%2F23417111&h=iAQBtPsB9AQCy2Xb2lqcMEdX0sWy-rtwDcY2FdLm_FDiBrA

detta man som är projek ledaren måste ha mina resultat och allt info om inre skador som jag har fått efter 5 års forskning "Mårten Risling" http://ki.se/ki/jsp/polopoly.jsp?d=21984&a=55000&l=en en av hans projekt heter t.o.m. " Vilken effe...kt kan mikrovågsvapen ha på centrala nervsystemet?" Projektet drivs av Mårten Risling http://www.strc.se/research_projects/index_se.html Centrum för traumaforskning http://www.strc.se/about/index_se.html Kurser & konferenser http://www.strc.se/news/courses_conferences/index_se.html 4th European Symposium on Non-Lethal Weapons,
May 21 - 23, 2007. Ettlingen, Tyskland. http://www.non-lethal-weapons.com/sy04index.html 5th European Symposium on Non-Lethal Weapons
2009-05-11--13 i Ettlingen, Tyskland. http://www.non-lethal-weapons.com/sy05index.html Frontiers in Neurotrauma Mårtens tidskrift http://www.frontiersin.org/neurotrauma hoppas jag varit till någon hjälp Mårten, här sitter du med dina 2 små dottrar eller dottesr dotter http://sv-se.facebook.com/people/M%C3%A5rten-Risling/1061773347 jag har också suttit så med mina dottrar men bakom väggarna var och är ännu mina grannar och folk från försvaret (FOI) och körde sina microvågvapen (non lethal wweapon) mot mitt rygg och huvudet så att hela min kropp skakade, de körde extra hård när mina dottrar var med, kanske därför heter dessa enhet för experimentell traumatologi!.

är allt detta sant, halv sant eller lögn?
ta reda på det, du själv kanske blir nästa offer!

länkar: http://www.vimeo.com/22546713
http://sv-se.facebook.com/#!/groups/159949100717047/
http://mkswedishinkvisitionxxi.blogspot.com/
http://robnaeslund.blogspot.com/2011/06/forord-d-en-har-texten-tillhor-en-av-de.html

1 kommentar:

  1. Patricio...jag känner igen mig mycket av vad du beskriver... Man förstår bara inte hur " mänhniskor" kan bete hsig på detta sättet mot helt oskyldiga offer...men vi måste skipa rättvisa..och jag är rätt så säker på att den kommer att visa sig..kram Patricio.

    SvaraRadera