TI (targeted individuals) Conspiracy Theory with Jesse Ventura Brain Invaders

För första gång i historien det börjar prata om mind control, förföljerser och tortyr med modern teknik, targeted individuals ärnamnet på de som är victim,de så kallade TI, detta video handlar om det, och det händer i hela världen, också i Sverige, många victim har intervjuats i sverige och många fler i USA under det etik comission. regeringar och stater är inblandade, underättelsetjäns och hemliga sälskapär inblandade, uppdraget att avslöja allt detta är en mission impossible, men det måste göras.
Utsikterna till dominans av landets forskare av federala anställning, avsättningar projekt, och kraften i pengar är ständigt närvarande, och är allvarligt att betrakta. Men att hålla vetenskaplig forskning och upptäckter i fråga, som vi borde, måste vi också vara uppmärksamma på lika och motsatt risk för att offentlig politik skulle själv bli fången av en vetenskaplig-teknologiska eliten.

[ President Dwight D. Eisenhower, January 17, 1961 ] Hemliga handlingar är kontraproduktiv och skadar det nationella intresset i USA. De är skadliga för driften av en effektiv nationell underrättelsetjänst system, och korrumperande av medborgerliga friheter, inklusive en fungerande rättsväsende och en fri press. Viktigast motsäger de principer om demokrati, nationellt självbestämmande och internationell rätt som USA är offentligt begåtts.
[Credo av Association of National Security Alumni]

Julianne Mckinney ex officer av USA Army expose allt detta ABOUT GANG STALKING AND MICROWAVE HARASSMENT. se video och se Robert Naeslund intervju i white tv och många andra victims intervju. se också det ultimate mål av allt dessa experiment mot alla Targeted Individuals; IBM och director av Blue Brain Project.

Ex us agent; JULIANNE MCKINNEY ABOUT GANG STALKING AND MICROWAVE HARASSMENT (only audio)

Reclaim the Brain: Robert Naeslund intervju om olagligt forskning

DEN STÖRSTA HEMLIGHETEN I VÄRLDEN ÄR INGEN HEMLIGHET LÄNGRE, ATT GÖRA EN "DATA-HJÄRNA INTERATION. DETTA ÄR BLUE BRAIN DIRECTOR HENRY MARKRA SOM VILL FORSKA PÅ RIKTIGA MÄNNISKOR OCH MED HJÄLP AV HELA VÄRLDENS HJÄRNFORSKARE, UNIVERSITETER, OCH STATER. OCH VI TIs ÄR DE LYCKLIGA VINNARE I DENNA OMÄNSKLIGA EXPERIMENT. MED URSÄKT ATT KUNNA BOTA ALLA PSYKISKA SJUKDOMAR: DYSLEXI, ADD, ADHD, ASPERGER, SCHIZOFRENI, AUTISM. (DSM IV). PSYKIATRIN HAR SÄKERT ETT ROLL I ALLT DETTA.

Henry Markram "Data hjärna interation"experiment på människor är igång.

torsdag 14 juli 2011

MKswedish inkvisition XXII den gamla Grekland där de stora filosoferna pratade om himlen och jord och funderade över allt tänkvart de kunde tänka sig, vetenskapet, astronomi, humanoida, matematik, etc. de flesta blev acepterad av själva stat/regim på den tiden, men några av de blev förföljda och dömda och förvisad från staden för deras tänkande och filosoferande, de var inte önkvärda av de personer som hade makten och inom den politiska sfären. desa filosofer blev deporterad som betyder: tvångsvis företagen förvisning eller förflyttning av enskilda eller av folkgrupper. många av de blev förvisad och kunde inte återvända mer.

I den medeltida epoken fanns Inkvisitionen, det fanns den medeltida inkvisitionen, den spanska inkvisitionen, den portugisiska inkvisitionen och den romerska inkvisitionen. detta metod började inom det religiosa doktrinen, det skulle straffa, bedöma och bekämpa inläror och de icke troende, också straffade de häxor och oliktänkande. Systematisk tortyr och avrättningar förekom också. några kända namn på victim av inkvisitionen var: Jeanne d'Arc - dömd till döden. Bränd på bål 30 maj 1431
Ignatius Loyola – fängslad flera gånger 1520 – 1530
Giordano Bruno – bränd på bål 17 februari 1600
Galileo Galilei - ställd inför domstol 1633
.

Nu är det moderna SWEDEN har vi en ny Inkvisition och deportation med hjälp av det moderna vetenskapet, nanoteknik, industrela värld och med allt hjälp av det politiska och statliga makteliten och sfären. här på bloggen ska vi försöka se djup i den dolda agenda som gömmer sig i det TOP SECRET - TYSTNAD PLIKT doktrinen dessa makthavare har påtvingad medborgarna sedan länge. man måste säga STOP någon gång, vi kan inte låta de experimentera och hålla det hemlig någon projekt som går emot det etiska och moraliska som vi människor har kvar. det är inte bara för oss TI som vi kämpar för. det är framtiden vi tänker på, för vårans barn och deras barn. hur länge ska vi låta de forsätta med desa hemska experiment, vem blir nästa offer? kanske du själv, ditt barn, dina köra, vänner, unga, gamla. vad är next? chipa oss alltihopa från födseln?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar