TI (targeted individuals) Conspiracy Theory with Jesse Ventura Brain Invaders

För första gång i historien det börjar prata om mind control, förföljerser och tortyr med modern teknik, targeted individuals ärnamnet på de som är victim,de så kallade TI, detta video handlar om det, och det händer i hela världen, också i Sverige, många victim har intervjuats i sverige och många fler i USA under det etik comission. regeringar och stater är inblandade, underättelsetjäns och hemliga sälskapär inblandade, uppdraget att avslöja allt detta är en mission impossible, men det måste göras.
Utsikterna till dominans av landets forskare av federala anställning, avsättningar projekt, och kraften i pengar är ständigt närvarande, och är allvarligt att betrakta. Men att hålla vetenskaplig forskning och upptäckter i fråga, som vi borde, måste vi också vara uppmärksamma på lika och motsatt risk för att offentlig politik skulle själv bli fången av en vetenskaplig-teknologiska eliten.

[ President Dwight D. Eisenhower, January 17, 1961 ] Hemliga handlingar är kontraproduktiv och skadar det nationella intresset i USA. De är skadliga för driften av en effektiv nationell underrättelsetjänst system, och korrumperande av medborgerliga friheter, inklusive en fungerande rättsväsende och en fri press. Viktigast motsäger de principer om demokrati, nationellt självbestämmande och internationell rätt som USA är offentligt begåtts.
[Credo av Association of National Security Alumni]

Julianne Mckinney ex officer av USA Army expose allt detta ABOUT GANG STALKING AND MICROWAVE HARASSMENT. se video och se Robert Naeslund intervju i white tv och många andra victims intervju. se också det ultimate mål av allt dessa experiment mot alla Targeted Individuals; IBM och director av Blue Brain Project.

Ex us agent; JULIANNE MCKINNEY ABOUT GANG STALKING AND MICROWAVE HARASSMENT (only audio)

Reclaim the Brain: Robert Naeslund intervju om olagligt forskning

DEN STÖRSTA HEMLIGHETEN I VÄRLDEN ÄR INGEN HEMLIGHET LÄNGRE, ATT GÖRA EN "DATA-HJÄRNA INTERATION. DETTA ÄR BLUE BRAIN DIRECTOR HENRY MARKRA SOM VILL FORSKA PÅ RIKTIGA MÄNNISKOR OCH MED HJÄLP AV HELA VÄRLDENS HJÄRNFORSKARE, UNIVERSITETER, OCH STATER. OCH VI TIs ÄR DE LYCKLIGA VINNARE I DENNA OMÄNSKLIGA EXPERIMENT. MED URSÄKT ATT KUNNA BOTA ALLA PSYKISKA SJUKDOMAR: DYSLEXI, ADD, ADHD, ASPERGER, SCHIZOFRENI, AUTISM. (DSM IV). PSYKIATRIN HAR SÄKERT ETT ROLL I ALLT DETTA.

Henry Markram "Data hjärna interation"experiment på människor är igång.

torsdag 23 juni 2011

THE HIDDEN EVILvälkomna. Denna webbplats ägnas åt att förklara ett globalt program för tortyr, mord och förföljelse som jag kallar för dolda onda. Den innehåller ett stort nätverk av civilklädda medborgare informanter, som används för offentlig förföljelse, och användandet av riktad energi vapen riktade individer. Alla centrala fraktioner av samhället är inblandade, och alla, från pensionärer till barn, deltar i Gang Stalking. Regeringarna har använt dessa grupper i någon form sedan det romerska imperiet. The Hidden Evil är ett exempel på detta mönster upprepa sig.

Medborgarnas nätverk patruller på gatorna i ditt kvarter. Mycket tyder på att detta nätverk är inte bara en del av en subkultur i samhället, men att den bokstavligen genomsyrar alla aspekter av den, och är därför en del av mainstream. Som jag visar har detta hänt förut. Nätverket är skapandet av överstatliga statliga tankesmedjor, som består av människor av en enorm rikedom. Dessa tankesmedjor manipulera er regering som en marionett. Så, i huvudsak de förmögna individer styra din gator.

Den offentliga främre delen av programmet verkar för närvarande kommer från Department of Homeland Security. Det stöds av individer och grupper av informanter, som inte har någon officiell koppling till någon statlig organisation. Federala myndigheter arbeta direkt med lokala regeringar att samordna verksamheten i detta enorma nätverk. Andra länder har tydligen liknande.

Medborgaren patruller (Gang Stalking) sker under täckmantel av att hålla ett öga på interna hot mot statens säkerhet och städa upp stadsdelar. Som jag ska visa, detta är precis vad informanten näten i östra Tyskland och Ryssland blev tillsagda när de rekryterades i dessa statligt stödda program. Dessa är i huvudsak global psykologisk krigföring verksamhet sker med stöd av civilbefolkningen. På grannskapet nivå, trots påståenden om patriotism, de viktigaste skälen för deltagande empowerment & äventyr.

Neuro-Lingvistisk Programmering (NLP) och annat beteende modifiering verktyg används som vapen under allmänna trakasserier. Dessa attacker kombineras med militär kvalitet, tyst, genom-the-wall riktad energi vapen (DEW), och avancerad elektronisk övervakningsutrustning. Många människor attackeras natt & dag med dessa vapen.

Jag har funnit att denna sociala patogen är ett symptom på ett starkt korrumperade samhället under psykopatiska styre. Programmet, i sin grundläggande form, är en del av ett återkommande historiskt tema, vilket inkluderar psykopater få kontroll över regeringar, och med en andel av befolkningen att förgöra sina fiender. Detta görs för att bana väg för en öppen diktatur, och sker alltid under parollen rättfärdighet. I sin nuvarande form är det en del av en politisk rörelse som kallas den Nya världsordningen. På denna sida kommer jag att beskriva vad tankesmedjor ligger bakom det. Från toppen till botten, är den dolda Evil om makt och kontroll.

Mainstream nyheter, kongress, parlamentet, och andra politiker kommer att öppet förneka att detta finns. Eller kommer de att minimera dess betydelse. Organisationer under kontroll av den finansiella eliten kommer också att förneka det, och kan användas för att misskreditera alla som exponerar den. Medierna kommer också att användas på detta sätt. I framtiden, när den auktoriserade historiker skriver den officiella historieböckerna, kommer denna del av den lämnas ut eller vitmålade.

Så denna webbplats kommer också att fungera som ett rekord. Det blir ett vittnesbörd för alla som vill lära sig sanningen om hur gatorna i Nato nationer togs över av multinationella företag, som använde federalt sponsrade trakasserier grupper Gang Stalk sitt motstånd, för att bana väg för en företags-fascistiska diktatur.

Det bästa stället att börja är att läsa online-böcker, The Hidden Evil: The Financial Elite Covert krig mot civilbefolkningen, och nytt världskrig: revolutionära metoder för politiska control

FRÅN: http://www.thehiddenevil.com/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar